You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
The best or nothing

Voom Labs е компания развиваща се в сферата на вейп устройствата и електронните цигари.


Ние сме официални и ексклузивни представители на VOOM за България, Румъния, Гърция, Сърбия, Турция, Северна Македония като успешно защитаваме и предлагаме продуктите ни на пазара.


Марката VOOM е разпознаваема вече на българския пазар. Ние продаваме световен бранд, който гарантира качествен продукт. Голям екип от професионалисти базирани в Лондон - VOOM Labs следи за качеството на всички продукти. Наличието на всички европейски и световни сертификати, както и сертификат позволяващ транспорт на батерии по въздушен път (Air Cargo), гарантира бързи и регулярни доставки. Българският офис разполага с широка дистрибуторска мрежа, служебни автомобили и може да реагира бързо на всяка заявка в рамките на работния ден.


Изберете безникотиновите ни Електронни стикове за пушене
Всички наши продукти са без никотин и катрани. По този начин се намалява риска от здравословни проблеми след употребата на който и да е вейп от Voom асортимента. Електронните наргилета Voom са прецизно изработени, в съответствие с всички норми и стандарти за безопасност. Електронните цигари за еднократна употреба притежават всички необходими сертификати и анализи, като всяка партида преминава редица тестове за контрол на качеството.